Kärlek till hälsas historia

Drömmen om att driva ett eget företag var något som jag fantiserade om redan när jag var en liten flicka och det jag ville starta var en massageverksamhet.
Jag spenderade många raster i skolan med att massera mina klasskamrater och min familj tackade inte nej när jag erbjöd mig att trycka på deras spända muskler.
Jag kom ett steg närmare drömmen när jag gick på Högskolan i Gävle under åren 2012-2015 för att få en kandidatexamen i folkhälsovetenskap. Då kom möjligheten att utbilda mig till diplomerad massör i svensk klassisk massage och senare få möjligheten att vidareutbilda mig i triggerpunktsbehandling.
Jag anmälde sig till utbildningen direkt och kände att det var en utav mina bästa beslut!

Företaget startade jag under mitt sista år på högskolan men började inte arbeta aktivt med klienter förrän utbildningen var klar.
I januari 2016 hyrde jag in mig på en skönhetssalong i centrala Söderhamn och förflyttade mig till en annan mottagning som inriktade sig på alternativmedicin (healing, seans, massage) i juli 2017.

I september 2017 deltog jag i en utmaning på Instagram som kallades #selfloveweek skapad av inspiratören och författaren Melissa Wells. Hennes utmaning startade min resa mot att bli fri från min ätstörning som jag hade levt med sedan jag var 14 år och få en helt annan uppfattning om mitt fysiska utseende. Jag började läsa Melissas bok "The goddess revolution" och anmälde mig till hennes 8 veckors onlineprogram "The Academy". 

I januari 2018 startade jag programmet och i mars 2018 var jag en helt ny människa. En människa fylld av kärlek till sig själv, till sin kropp och till hälsa. Jag började också få nya visioner om hur jag ville utveckla mitt företag!

I maj bestämde jag mig för att jag ville skapa en onlinekurs som skulle fokusera på hur individer läker relationen till sig själv och sin kropp .En onlinekurs som skulle hjälpa kvinnor (och så småningom även män) att bygga upp en stabil och stark självkänsla som i sin tur skulle bidra till en positiv kroppsuppfattning.

Två månader senare lanserade jag ett smakprov i form av en gratiskurs som jag valde att kalla Bli din egen förebild och omfamna din kropp - 3 viktiga delar för att bli kroppspositiv. Kursen blev en stor succé och gav mig inspiration till att skapa den stora onlinekursen.

Den 14 september 2018 lanserade jag min omfattande onlinekurs Hälsa på dina villkor - 4 viktiga delar för att bli kroppspositiv och börja älska dig själv. En 5 veckors kurs som går igenom alla viktiga delar som krävs för att bygga upp sin självkänsla och på så sätt älska sig själv med allt som ingår.

Under 2019 kommer jag att utveckla ännu mer material som inspirerar både kvinnor och män i alla åldrar!
Min dröm har alltid varit att ta hand om individers hälsa och det kommer jag att arbeta med resten av livet.